Blefaroplastie – ArtBody Clinique

Blefaroplastie

Principiul interventiei

Interventia are ca scop eliminarea excesului tegumentar si gras aflat la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. Acest exces de piele si grasime duce la scaderea cimpului vizual prin ptoza acestuia peste fanta palpebrala, duce la aparitia de riduri si pungi in special la nivelul pleoapei inferioare, si confera fizionomiei un aspect obosit. Cauza este in primul rind procesul de imbatrinire manifestat prin scaderea elasticitatii pielii, modificari ale grasimii periorbitale si nu in ultimul rind actiunea radiatiei solare asupra tegumentelor periorbitale.

In exteriorul cantului extern se formeaza riduri orizontale cu aspect centrifug numite si riduri in “laba de gisca”. Aceste riduri se acentueaza cu virsta ca urmarea actiunii muschiului subiacent muschiul orbicular al pleoapei. Grasimea pleoapelor este un tesut foarte bine vascularizat si inervat si ca urmare este sensibil la modificari hormonale si emotionale. Acest fapt accentueaza formarea si intretinerea pungilor. Interventia elimina aspectul de oboseala datorat pungilor pleoapelor inferioare si superioare, postoperator privirea capata luminozitate si voiciune, fizionomia devine mai deschisa, mai intinerita.

De retinut

Interventia corecteaza pungile si tegumentul regiunii periorbitale. Dupa interventie edemul si echimozele sunt constante dar dispar in 4-5 zile. Remanenta unor cicatrici foarte fine aproape inexistente. Cimpul vizual se imbunatateste semnificativ cit si fizionomia capata un aspect tonic, deschis. Ambele sexe beneficiaza de aceasta interventie fara limite de virsta. fizionomia devine mai convingatoare, privirea mai mobila, comportamentul mai sigur.

Tarif blefaroplastie superioara: 3360 Lei (700 Euro).
Tarif blefaroplastie inferioara: 4800 Lei (1000 Euro).

marire14thumbb

blefaroplastiethumb