Tratarea varicelor cu laser – ArtBody Clinique
Captură1
Revitalizare faciala cu Acid Hialuronic Cross Linked
December 14, 2017
Lipoaspiratie asistata laser
March 29, 2018
Show all

Tratarea varicelor cu laser

vene-varicoase

Tratarea varicelor cu laser

Această metodă revolutionara de tratament a varicelor este rapidă și minim invaziva, fara durere, cu rezultate spectaculoase si de durata si cu recuperare rapida si cicatrici minime, care sunt necesare pentru introducerea fibrei optice a laserului în vena. Această procedură este efectuată sub anestezie locală sau epidurala.

vene varicoase

Întregul proces durează mai puțin de 1 oră, și majoritatea pacientilor sunt capabili sa se intoarca la lucru a doua zi, atâta timp cât acestia evita activitatea fizica. Complicatiile sunt rare și minime, studii recente arată că tratamentul cu laser oferă rezultate superioare, fata de metoda clasica.

Laserul folosit de clinica noastra este un echipament de ultima generatie, cu lungime mare de unda, iar fibra optica radiala permite penetrarea ideala a fascicolului in grosimea peretelui venos, cu aplicarea unei cantitati minime de energie. Aceasta face ca leziunile posibile in urma utilizarii unor lasere mai putin performante sa nu mai apara, ca de exemplu dureri postoperatorii, hematoame sau parestezii (zone de la nivelul piciorului care pot ramane anesteziate o perioada mai mare de timp)

varice

Pret 4000 lei (830 €)

Comments are closed.