m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
ArtBodyClinique / ArtBody Clinique  / Lipoaspiratie asistata laser

Lipoaspiratie asistata laser

Lipoaspiratie asistata laser

Lipoaspiratia asistata laser este o procedura minim invazivă pentru eliminarea excesului de grasime din anumite zone. Aceasta reduce eficient zonele de grasime, inclusiv cele rezistente la dieta sau la exercitiu, cu un minim de efecte secundare comparativ cu lipoaspiratia tradiționala.

Procedura utilizează un laser pentru a “topi” eficient grăsimea nedorita și apoi utilizează o forma speciala de aspirație care permite medicului specialist sa indeparteze cantitatile de grăsime in acelasi timp. Rezultatele clinice sunt superioare iar durata procedurii este redusa iar disconfortul postoperator al pacientului este minim.

Laserul utilizat de clinica noastra este un echipament de ultima generatie pentru lipoaspiratia tumescenta, cu avantaje procedurale atat pentru specialist cat si pentru pacient. Procedura laser încorporează inovații care permit o lipoliza foarte eficienta cu rezultate aproape imediate, si un timp mai scurt de recuperare a pacientului. Sistemul consta intr-un laser de ultima generatia , cu lungime mare de unda si capacitate de aspiratie simultana, combinat cu un sistem special de fibra optica.

Ca un avantaj al acestei proceduri, putem mentiona echimozele mai mici sau chiar inexistente si efectul de tightening (strangere) a pielii in exces.