m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
ArtBodyClinique / ArtBody Clinique  / Revitalizare faciala cu Acid Hialuronic Cross Linked

Revitalizare faciala cu Acid Hialuronic Cross Linked

Pielea – tindem să o considerăm doar o oglindă care ne reflectă stilul de viaţă din interior către exterior. De fapt, ea este un indicator al sănătăţii noastre emoţionale. Când pielea noastră arată bine, ne simţim extraordinar. Iar atunci când se schimbă, la fel se poate întâmpla și cu felul în care ne simţim.
Pentru a arata si a va simti extraordinar, descoperiţi tratamentul potrivit pentru pielea dvs.

Când ai o piele strălucitoare, te simţi fericit și plin de energie!

VĂ PREZENTĂM CONCEPTUL DE CALITATE A PIELII

Calitatea pielii noastre are legătură cu vitalitatea interioară și cu un stil de viaţă sănătos.
Somnul, dieta sănătoasă si exerciţiile fizice joacă împreună un rol important în păstrarea celui mai bun aspect al pielii.
Însă, anumiţi factori externi, cum ar fi poluarea, vremea și aerul condiţionat, pot avea un impact negativ asupra pielii.

Factori fiziologici, cum ar fi vârsta sau mostenirea genetică, pot, de asemenea, contribui la modificări ale calităţii pielii, cum ar fi apariţia ridurilor, pierderea elasticităţii şi asprirea ei.

Așadar, cum arată o zi bună pentru pielea noastră?
Conform cercetărilor profesioniștilor din domeniul sănătăţii, ideile legate de ceea ce înseamnă o „piele bună” sunt legate de:
Textură – pielea este hidratată și lipsită de linii fine
Elasticitate – pielea este suplă și fermă
Culoare – pielea care nu este hiperpigmentată sau nu prezintă pete roşii

Învaţă să îndrăgeşti vârsta pe care o ai, cu ajutorul pielii frumoase şi revitalizate.

Tratamentul injectabil Juvéderm pentru îmbunătăţirea calităţii pielii.

Produsele Juvéderm injectabile destinate îmbunătăţirii calităţii pielii reprezintă un tratament minim invaziv, care eliberează acidul hialuronic (AH) direct în piele, pentru a-i reface hidratarea și elasticitatea, şi aspectul liniilor fine. Acidul hialuronic este o substanţă naturală din piele.
În momentul injectării intradermice a produsului Juvéderm, acidul hialuronic se combină cu apa din epidermă pentru a oferi o hidratare superioară, o îmbunătăţire a elasticităţii pielii şi un aspect de netezire a liniilor fine. Este recunoscut faptul că injectările cu produse pe bază de acid hialuronic aduc beneficii majore, pot stimula producerea de colagen, ducând la îmbunătăţirea generală a aspectului pielii.
Produsul nostru injectabil destinat îmbunătăţirii calităţii pielii necesită o singură ședinţă de aplicare și este conceput să ofere rezultate care durează până la 9 luni 11. Poate fi utilizat pentru pielea mâinilor, feţei, gâtului și a decolteului.
Este posibil să aveţi nevoie de o suplimentare după tratamentul dvs, de aceea se recomandă întotdeauna o consultaţie postinjectare.

Pielea ta este unică, la fel și planul tău de tratament.

LA CE SĂ VA ASTEPTATI PE PARCURSUL TRATAMENTULUI CU JUVEDERM.
Medicul dumneavoastră va începe consultaţia cu un proces de evaluare a pielii, pentru a crea un plan personalizat de tratament, care să vă ajute să obţineţi rezultatele dorite.
Juvéderm destinat îmbunătăţirii calităţii pielii generează rezultate vizibile după doar o singură ședinţă de tratament.

În timpul procedurii, medicul va face mai multe injecţii în zona aleasă, cu ajutorul unui ac fin. Pentru ameliorarea unui posibil disconfort resimţit pe parcursul tratamentului,
produsul conţine un anestezic, Lidocaina.
Este posibil să aveţi nevoie de o suplimentare după tratamentul dvs., de aceea, se recomandă întotdeauna o consultaţie post-injectare.

Menținerea rezultatelor – tratamentul injectabil Juvéderm destinat refacerii calităţii pielii reprezintă un concept inovator pentru reducerea liniilor fine și pentru îmbunătăţirea
hidratării și elasticităţii pielii, cu efecte ce durează până la 9 luni 11. Discutaţi cu medicul dvs. despre modalităţile de menţinere a rezultatelor și despre momentul în care trebuie
să programaţi tratamentul următor.

Caracteristici frumoase care lucrează în armonie, nu separat!

Gama de produse Juvéderm, a fost concepută pentru a vă oferi aspectul pe care vi-l doriţi. În timp ce poate exista o singură zonă a feţei pe care să doriţi să o trataţi, cele 3 canoane ale frumuseţii – simetria, echilibrul și armonia – sunt toate influenţate de cât de bine lucrează împreună caracteristicile produselor noastre. Prin urmare, vă rugăm să luaţi în considerare conceputul general de înfrumuseţare, al întregii feţe atunci când vă gândiţi să alegeţi un tratament. Multe femei se bucură de pe urma unei abordări generale, a unui plan complet de tratament, bazat pe scopurile lor individuale. Discutaţi astăzi cu medicul dvs., pentru a vedea cum puteţi beneficia de o abordare holistică incluzând produsele din gama Juvéderm, pentru a îmbunătăţi aspecte legate de hidratare, simetrie şi contur.

Gama Juvéderm este produsă de Allergan, o companie farmaceutică recunoscută la nivel mondial, care a iniţiat dezvoltarea tratamentelor estetice medicale cu peste 35 de ani în urmă 25.
Inspirată de o lungă moştenire din punct de vedere al calităţii produselor, ştiinţei şi inovaţiei, gama Juvéderm este realizată utilizând cea mai avansată tehnologie de fabricaţie, are un profil de siguranţă crescut pentru a vă oferi un aspect natural ce durează până la 18 luni, în funcţie de varianta de tratament aleasă.
Filozofia noastră este simplă: dorim să vă oferim atât dumneavoastră cât şi medicului dumneavoastră tratamente faciale de înaltă calitate, dovedite clinic, care să răspundă aşteptărilor şi în care să aveţi încredere.
De aceea, moștenirea Allergan în procedurile estetice este susţinută de mai mult de 32 milioane de tratamente cu Juvéderm, marca de acid hialuronic nr. 1 în lume.

JUVEDERM Volite (Cross Linked 1 ml durata de actiune pana la 9 luni – revitalizare faciala)- Tarif: 1000 lei