m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157

Clinica Artbody

ArtBody Clinique este specializata in chirurgie plastica, generala si reconstructiva realizata prin interventii moderne, minim invazive. Realizam interventii diverse pentru fata, sani si corp.

Misiune

Misiunea noastra la ArtBody Clinique este sa redam oamenilor increderea in sine. Prin interventiile noastre reusite ajutam pacientii sa-si imbunatateasca standardul si calitatea vietii.

Valori

Pretuim responsabilitatea, siguranta si confidentialitatea interventiilor, onestitatea in prezentarea rezultatelor si corectitudinea in stabilirea preturilor.

Ai intrebari, apeleaza-ne: +40 757 531 995

Tratamente revolutionare

Folosim tehnici moderne si tratamente revolutionare pentru obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor pacientilor nostri. Realizam interventii minim invazive, tratamente de bioregenerare prin injectarea de plasma PRP, injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, chirurgie cu laser si chirurgie laparoscopica.

Solutii pentru defecte fizice

Aspectul fizic influenteaza perceptia propriei persoane de catre sine sau de catre ceilalti. Dimensiunea, forma sau aspectul corpului pot afecta increderea in sine. Nu este nimic gresit in a-ti dori schimbarea aspectului fizic. Unii fac schimbari prin regim alimentar server, exercitii fizice sau alte modificari ale stilului de viata. Altii apeleaza la chirurgia estetica in special cand nu sunt multumiti de o anumita parte a corpului. ArtBody Clinique ofera solutii diverse pentru a-ti reda increderea de sine.