m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
ArtBodyClinique / ArtBody Clinique  / Endolifting facial cu laser

Endolifting facial cu laser

Endoliftingul facial cu laser se realizaza cu ajutorul unui laser cu lungimea de undade 1470 nm sub anestezie locala minima, printr-o tehnica minim invaziva de introducere a unei fibre optice de grosimea unui fir de par (200 µm) pe sub piele, fără durere şi durează max 60 min, pacientul putand pleca imediat acasă nefiid sa isi opreasca activitatile cotidiene.

Datorita actiunii termice a laserului se creeaza o retea subcutanata si un efect de strangere al pielii prin care sunt stimulate sinteza de colagen, lipoliza si redarea fermitatatii si conturului facial. Rezultatul apare dupa 3 săptămâni si continua sa se imbunatateasca pana la trei-opt luni.

Procedura de endolifting facial cu laser poate actiona asupra:
– Fetei cu aspect de piele imbatranita
– Refacerea liniei mandibulei, pometilor si a barbiei
– Eliminarea depozitelor de grasime din zona fetei si redefinerea formei acesteia

Ulterior procedurii de endolifting facial cu laser poate aparea o durere usoara si senzaţie de arsură care pot rezista pana la 4-5 ore şi pot fi controlate cu analgezice orale. Edeme pot să apară în zonele tratate pentru 2-3 zile şi se rezolvă spontan, fără medicaţie. Un uşor masaj poate ajuta rezolvarea lor mai rapidă.

Efectele chirurgiei laserului, mai exact tonifierea pielii şi redobândirea fermităţii, sunt vizibile. Acţiunea fototermală a laserului din ţesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu un lifting clasic cu fire, cu un confort mai mare pentru pacient, mai puţin dureros şi fără cicatrici. Evident, vor exista mai puţine complicaţii şi un timp de recuperare mai rapid.

Pret:
Zona pometilor – 300€
Zona mandibulei – 300€
Zona barbiei/gurii – 300€