m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
 

Hernie inghinala clasica sau laparoscopica

Chirugie generala – Hernie inghinala clasica sau laparoscopica

Hernie inghinala clasica sau laparoscopica – 2-3 zile de spitalizare.

Ziua de spitalizare costa 300lei si include anestezia, interventia chirurgicala, medicatia si alimentatia pre si post operatorie. Preturile se aplica persoanelor asigurate. Cazarea se face in saloane cu 1-2 paturi, aer conditionat, televiziune prin cablu, internet.

Ce este hernia?

Hernia reprezinta iesirea partiala sau totala a unui organ intra-abdominal prin zone slabe ale peretelui abdominal. Cel mai frecvent incriminate zone sunt orificiul ombilical, regiunea inghinala si femurala. Semnele si simptomele herniei sunt reprezentate de aparitia unei formatiuni (galme, umflaturi) la nivelul uneia din zonele mai sus amintite, deseori insotita de durere la efort fizic.

Ce este hernioplastia?

Hernioplastia este interventia chirurgicala prin care se reintroduc organele in cavitatea abdominala si se intareste peretele abdominal. Aceasta interventie se poate realiza atat pe cale clasica cat si laparoscopica. Pentru o intarire suplimentara a peretelui abdominal se folosesc materiale sintetice (plase) care prin montarea lor creaza un surplus de rezistenta in zona respectiva. “ Ca un petec la o bluza”

Cum ne pregatim pentru operatia de hernie?

Pregatirile operatorii se fac in colaborare cu medicul curant si trebuie sa tina cont de locatia herniei, patologia asociata a pacientului (bolile pacientului) si momentul operator.

Care este perioada de spitalizare?

In lipsa complicatiilor perioada de spitalizare se situeaza intre 2-4 zile.

Ai intrebari, apeleaza-ne: +40 757 531 995