m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
ArtBodyClinique / ArtBody Clinique  / Îmbunătățește-ți colagenul natural cu Sculptra!

Îmbunătățește-ți colagenul natural cu Sculptra!

Acest injectabil aprobat de FDA ajută la netezirea ridurilor obrajilor, liniile de zâmbet și îmbunătățește calitatea generală a pielii.
Sculptra este un stimulator de colagen cu acid poli-L-lactic (PLLA), ajută la restabilirea structurii profunde, de bază a pielii, pentru a diminua ridurile faciale.

Sculptra lucrează cu corpul dumneavoastră în dermul profund pentru a ajuta la revitalizarea producției de colagen și pentru a ajuta la restabilirea structurii interioare și a volumului pielii. Pe măsură ce microparticulele Sculptra PLLA sunt absorbite, ele ajută la stimularea producției de colagen. Șuvițele de colagen reconstruite încep treptat, ajutând la restabilirea volumului facial și a aspectului de plinătate ridurilor și pliurilor. Sculptra poate stimula creșterea colagenului, ceea ce ajută la restabilirea volumului facial și a aspectului de plinătate ridurilor și pliurilor în timp.

Sculptra este realizată din material sintetic biocompatibil, biodegradabil, numit acid poli-L-lactic, care este absorbit treptat și natural de organism și ajută la reconstrucția colagenului pierdut printr-o serie de tratamente administrate de un specialist instruit.

Specialistul injectează tratamentul în planul dermic corespunzător, unde firele de colagen susțin structura pielii.
În timp, Sculptra ajută organismul să reproducă colagenul pierdut.
Numărul de programări de injecție și numărul de injecții per programare variază de la persoană la persoană, în funcție de cât de mult colagen a fost pierdut.
În medie, sunt necesare trei programări de injecție pe o perioadă de câteva luni.

Pret: 500 euro / sedinta

No Comments

Leave a Comment