m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
 

Estetica fetei

Chirugie plastica – Estetica fetei

Toxina Botulinica – Tarif: 1100 lei (220 €)

Este tratamentul de selectie pentru corectia ridurilor perioculare si frontale, fiind aprobat din anul 2003 de organele abilitate din U.S.A. Procedura presupune injectarea unei solutii care contine toxina botulinica in anumite zone specifice din partea superioara a fetei si care are rolul de a imobiliza anumite grupe musculare responsabile de producerea ridurilor.

Acidul Hyaluronic este cea mai cunoscuta substanta de umplere cu efect temporar. Acidul Hyaluronic este un material prezent in pielea noastra si de aceea implineste rolul de lichid de legatura. Aceasta explica in acelasi timp uzul materialului in unele creme de piele si lotiuni impotriva imbatranirii. Acidul Hyaluronic produce o piele moale si mai rezistenta avand o infatisare naturala. Materialul este sigur si nu provoaca reactii alergice. Exista marci diferite ale aceluiasi material de baza: Acidul Hyaluronic. Cea mai des folosita marca in clinica noasta este:

JUVEDERM Ultra Smile 0,6ml (durata de actiune 9 luni) – Tarif: 775 lei (155 €)

JUVEDERM Ultra 3 1ml (durata de actiune 9 luni) – Tarif: 1125 lei (225 €)

JUVEDERM Volift 1ml (durata de actiune 16 luni) – Tarif: 1500 lei (300 €)

JUVEDERM Volift Retouch 0,6ml (durata de actiune 16 luni) – Tarif: 850 lei (170 €)

Revitalizarea faciala cu acid hyaluronic si aminoacizi – Tarif 550 lei (110 €) /sedinta (Durata de actiune 3 luni)

Revitalizarea faciala cu acid hyaluronic si aminoacizi – Tarif 1100 lei (220 €) /sedinta (Durata de actiune 6 luni)

Este tratamentul ideal pentru a obtine o fata hidratata, luminoasa care da aspectul unei fete intinerite. Pentru un efect optim se fac doua sedinte la interval de doua saptamani, care presupun injectarea unui amestec de acid hialuronic si aminoacizi care se gasesc in compozitia pielii pe intreaga suprafata a fetei si eventual a gatului si decolteului.

Transfer autolog de grasime – Tarif: 2500 lei (500 €)

Consta in recoltarea grasimii din anumite zone ale corpului, sub anestezie locala, prepararea acesteia prin metode specifice si injectarea produsului obtinut la nivelul fetei, pentru restaurarea volumului pierdut sau corectia ridurilor.

Marirea pometilor cu acid hialuronic

Consta in injectarea de 1 ml. acid hialuronic in fiecare pomet, cu efect in timp de minim 18 luni si de maxin 24 de luni.

Juvederm Voluma cu lidocaina 2 x 1ml 2600 lei (520 €)

Specializare in domeniu:
Certificat de participare, Unlocking the code to periorbital revitalisation: A surgens non surgical approach, Waterfront Congress Centre, Stockholm 2014
Certificat de participare, Facesculpture: The philosophy of beauty, Waterfront Congress Centre, Stockholm 2014
Certificat de participare, Beauty through science congress, Akademiklinken, Stockholm 2015

Ai intrebari, apeleaza-ne: +40 757 531 995