m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
 

Micsorare sani

Chirugie plastica – Micsorare sani

Micsorarea si liftingul sanilor

Operatia de lifting a sanului sau de micsorare a acestuia cere o abordare individuala conform asteptarilor in urma operatiei. Chirurgul plastician va va explica care este abordarea cea mai potrivita in cazul dumneavoastra. Cand femeile nu se simt bine cu sani grei si moi, un lifting sau o micsorare a sanilor ne poate ajuta. Si barbatii sunt interesati in corectarea pieptului, in cazul in care au probleme cu dezvoltarea glandei mamare. Spitalizarea se face 1 sau 2 zile, iar acest lucru depinde de tipul de operatie suferita.

Operatia cu intubatie oro-traheala se desfasoara timp de doua sau trei ore.

La femei sanul este micsorat prin indepartarea unei parti din glanda mamara si pielea in exces. Areola mamara este in mod normal si ea redusa . Aceasta lasa o cicatrice circulara in jurul zonei mamelonare, cu o linie in jos, spre santul submamar. In timp, aceste cicatrici se vor deschide la culoare, si vor deveni mai putin observabile. Exista mai multe metode diferite. Chirurgul le va discuta cu dumneavoastra, pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

La barbati tesutul de glanda mamara in exces este indepartat printr-o incizie periareolara sau prin lipoaspiratie. Care sunt riscurile? In anumite cazuri, sensibilitatea este scazuta dupa o operatie de ridicare a sanului. Desi acestea pot ramane permanente, in general ele revin dupa cateva luni. Necroza areolei sau numai a unei parti din aceasta, este cauza unei probleme de circulatie. Fumatul este o cauza imediata a acestui rezultat. Fumatorii pot diminua acest risc oprindu-se din fumat cu trei saptamani inainte de operatie si inca trei saptamani dupa operatie. Insa pierderea simtului si aparitia de probleme circulatorii nu au devenit o obisnuinta. La pacientii cu risc major asupra acestei probleme, tehnica de operare poate fi modificata, astfel incat sa reduca riscurile. De obicei complicatiile sunt rare si rezultatul estetic de lunga durata.

Perioada de recuperare

Sanii sunt bine bandajati imediat dupa o operatie de lifting sau de micsorare a sanilor. Sub fiecare dintre aceste bandaje este introdus un tub de drenaj care ajuta la eliminarea sangelui sau fluidului format. Tuburile sunt scoase dupa 24-48h. Va sfatuim sa purtati bustiera in timpul zilei si in timpul noptii timp de cateva saptamani de la operatie. Suturile sunt de obicei indepartate la doua saptamani dupa operatie. Dupa o saptamana, va puteti relua o parte din activitatile zilnice, desi cel mai bine este sa asteptati trei saptamani pana la reluarea tuturor celorlalte activitati.

Pot sa mai alaptez dupa o operatie de lifting sau micsorare a sanilor?

In majoritatea cazurilor, alaptarea este inca posibila dupa astfel de operatii. Cu toate acestea, depinde si de tehnica folosita in timpul operatiei. Daca acest lucru este important pentru dumneavoastra, va rugam sa discutati cu chirurgul plastician la consultatia de dinaintea operatiei.

Tarif operatie de micsorare sani : 3000 Euro (15 000 lei) – 3500 Euro (17 500)
* Durata operatie: 120-150 minute

Tarif operatie ridicare de sani fara micsorare : 2700 Euro (13 500 lei) – 3000 Euro (15 000 Lei)
* Durata operatie: 80-90 minute

* Interventiile chirurgicale se efectueaza intr-o clinica privata acreditata, nu la sediul societatii.

Ai intrebari, apeleaza-ne: +40 757 531 995