m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
 

Colecistectomie laparoscopica

Chirugie generala – Colecistectomie laparoscopica

Colecistectomie laparoscopica – 3 zile de spitalizare.

Ziua de spitalizare costa 300lei si include anestezia, interventia chirurgicala, medicatia si alimentatia pre si post operatorie. Preturile se aplica persoanelor asigurate. Cazarea se face in saloane cu 1-2 paturi, aer conditionat, televiziune prin cablu, internet.

Ce este colecistectomia?

Colecistectomia este interventia chirurgicala prin care se indeparteaza colecistul. Colecistul este un organ saciform situat la nivelul ficatului si care are rolul de a depozita bila (fierea). In anumite situatii patologice colecistul se poate inflama si/sau pot sa apara calculi (pietre) intracolecistici, fapt ce duce la necesitatea indepartarii acestuia. Simptomatologia poate imbraca aspecte diverse cele mai comune fiind durerile colicative, brusc instalate dupa un pranz bogat, in partea dreapta a abdomenului (sub coaste) cu iradiere in umarul drept, greturi, varsaturi bilioase (varsaturi verzi, amare), cefalee (dureri de cap), febra, frison. Colecistectomia se poate realiza prin abord clasic (deschis) si laparoscopic (cu laser).

Cum ne pregatim pentru colecistectomie?

Pregatirile operatorii se fac in colaborare cu medicul curant si trebuie sa tina cont patologia asociata a pacientului (bolile pacientului) si momentul operator.

Care este perioada de spitalizare?

In lipsa complicatiilor, perioada de spitalizare se situeaza intre 2-3 zile.

Ai intrebari, apeleaza-ne: +40 757 531 995