m
Duis in lectus cursus liberoe orte ace consecteture on accumsan et et tortorom Maecenas non lobortis tellus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Latests Posts

ORAR: L-V: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: Inchis
LOCALIZARE: Arad
Strada Voluntarilor nr. 2, cod 310157
ArtBodyClinique / ArtBody Clinique  / Implanturi mamare B-Lite. Mai usor cu pana la 30%

Implanturi mamare B-Lite. Mai usor cu pana la 30%

Primul si singurul implant ultra ushor din lume.
Mai usor cu pana la 30%
Pastreaza aspectul si filingul unui implant mamar normal, dar cu 30% mai usor.
Bazat pe tehnologii folosite de NASA.

Pâna la 30% mai usoare decât implanturile traditionale, implanturile B-Lite reduc stresul gravitational asupra tesutului moale al sânului si mentin forma sanului pe termen lung.
Confortul si siguranta pacientilor sunt optimizate în timp ce rezultatul estetic este maximizat.

MICROSFERELE SUNT INGREDIENTUL MAGIC!
Datorita unor mici sfere goale în gelul de silicon medical, B-lite produce implanturi cu pâna la 30% mai usoare.


Efectul greutatii

Tesuturile care compun sânul îsi pierd în mod natural elasticitatea în timp, facându-le din ce în ce mai sensibile la forta de gravitatie. Cu cat greutatea este mai mare cu atat are mai multa întindere. Reducerea greutatii va reduce în mod direct stresul asupra sânilor dvs., îmbunatatind confortul, în special atunci când faceti activitati sportive si de agrement.

Care sunt modificarile în tesutul mamar în timp (modificari ale volumului, încovoiere)?
Sânul este un organ instabil si dinamic. Nu are mecanisme de sustinere a greutatii cum ar fi muschii sau oase si trece prin stresuri si tulburari semnificative interne si externe pe întreaga durata de viata a unei femei (sarcina, lactatie, modificari în greutate, exercitii etc.), ceea ce poate duce la pierderea volumului sau incovoiere.

Care este efectul greutatii implantului asupra tesutului mamar?
Greutatea crescuta este egala cu o forta gravitationala crescuta, ceea ce creste stresul si tensiunea pe piept si pe tesutul înconjurator. Acest lucru poate duce în cele din urma la încovoiere, precum si la dureri de spate si gât.
Miscarea mamei in timpul activitatii exacerbeaza efectul greutatii care poate provoca disconfort si creste stresul si tensiunea pe tesutul mamar.
O greutate mai mica presupune mai putin stres asupra tesutului. Este atat de simplu.


De ce sunt implanturile B-Lite diferite de celelalte implanturi?

Toate implanturile mamare sunt compuse dintr-o cochilie si o umplutura. Umplutura în implanturi traditionale, grele este fie gel de silicon sau salina (apa sarata).
Inovatia B-Lite este în combinatia unica de materiale bine cunoscute, dovedite clinic, pentru a crea o umplutura usoara. Implanturile B-Lite ofera în plus siguranta prin folosirea cochiliei standard fabricate de un producator de top german cu o experienta de peste 30 de ani. Aceleasi cochilii au fost implantate în siguranta si cu succes în sute de mii de proceduri de augmentare si reconstructie.
Implanturile B-Lite sunt de mai multe tipuri: inclusiv netede, texturate, rotunde si anatomice.

Care este gelul B-Lite?

Gelul B-Lite este creat prin lipirea permanenta a unor sfere goale mici în gelul de silicon medical, care face ca implanturile sa fie cu 30% mai usoare. Microsferele sunt utilizate pe scara larga într-o serie de aplicatii. Ele sunt biocompatibile si pot fi gasite în dispozitivele medicale si cosmetice. Microsferele sunt integrate în gelul coeziv si legatura lor cu gelul ramâne intacta chiar si în cazul putin probabil al ruperii implantului.
Gelul B-Lite încorporeaza tehnologia utilizata de NASA si are un profil si caracteristici de siguranta excelente, o greutate semnificativ mai mica, oferind în acelasi timp un aspect si o senzatie naturala.

Implanturile B-Lite au fost dezvoltate de o echipa de medici, oameni de stiinta si ingineri, apoi testate extensiv pe parcursul a 10 ani înainte de a fi oferite pacientilor.
Toate materialele utilizate în productia implanturilor B-Lite marcate CE sunt bine documentate, sigure, inerte, biocompatibile ?i au o istorie lunga de utilizare în medicina. Implanturile B-Lite utilizeaza o cochilie premium, fabricata în Germania de catre un lider de piata cu o experienta de peste 30 de ani, sute de mii de pacienti si un grad de siguranta excelent.

Exista vreo modificare a procedurii chirurgicale folosind B-Lite în comparatie cu implanturile traditionale?
Nu exista nicio modificare a tehnicilor chirurgicale atunci când se utilizeaza implanturi de piele usoare B-Lite, iar experienta a aratat ca majoritatea pacientilor se bucura de mai putina durere si de o procedura post-chirurgicala mai rapida de recuperare.

Care sunt microsferele B-Lite?
Microsferele B-Lite sunt mici bile microscopice care sunt foarte puternice, dar extrem de usoare. Microsferele sunt biocompatibile si foarte stabile.


Sunt microsferele sigure?

Da. Microsferele sunt deja utilizate pe scara larga într-o serie de aplicatii. Ele sunt biocompatibile si pot fi gasite în dispozitivele medicale si cosmetice. Microsferele sunt frecvente în stomatologie, ortopedie, urologie si multe alte domenii medicale. Microsferele sunt integrate în gelul coeziv si legatura lor cu gelul ramâne intacta chiar si în cazul putin probabil al ruperii implantului. Microsferele nu se vor schimba în dimensiune sau forma sub temperaturi si presiuni pe care oamenii le pot suporta în mod normal. Nu exista îngrijorare cu zborul, scufundarile de agrement, alpinismul etc.

Implanturile B-Lite imbunatatesc evolutia tehnologiei implantului mamar de peste 60 de ani, cu o caracteristica importanta a reducerii greutatii.

B-Lite indeplineste cele mai stricte aprobari si standarde internationale de reglementare, iar implanturile B-Lite sunt produse intr-o instalatie certificata de clasa mondiala din Germania cu peste 30 de ani de experienta in implantul mamar.

Suntem încrezatori în designul, siguranta si durabilitatea implanturilor noastre B-Lite si, prin urmare, suntem încântati sa va oferim o liniste de spirit cu B-Lite Forever Lifetime Warranty.

B-lite implant anatomic – 4100 euro (20500 lei)

B-lite implant rotund – 3800 euro (19000 lei)